MIN STÖRSTA LÄRDOM 

STANNA UPP & REFLEKTERA 

Det är lätt att kör på lite extra, pressa in lite mer i schemat och tacka ja till allt. Jag har lärt mig den hårda vägen och kommer aldrig göra om den resan igen.  Målsättningen med mina inlägg är att du ska känna inspiration och våga ta kontroll över ditt liv. En dos lärdomar och erfarenheter som kan hjälpa dig där du befinner dig i livet.
För mig betyder min familj allt. Jag är tacksam för att fått växa upp i en familj med mycket värme, kärlek och öppenhet. Det finns ett fåtal personer som väljer att uppoffra hela sitt liv för sin familj. En kvinna som gjort det som också är min förebild i livet, är min mamma.

Att resa är en passion som ger mig ny kraft, energi och livsglädje. För att utvecklas som person väljer jag att resa till platser där vardagen skiljer sig mycket åt från min vardag och verklighet. Det bidrar till en ökad förståelse samtidigt som det också ger nya perspektiv på livet. Att möta nya människor, höra deras berättelser och få ny...

Igår hade jag en skitdag på jobbet. Mycket frustration kring saker som legat och bubblat i det undermedvetna och som inte riktigt gick i linje med vad jag ville. Det är okej att ha sådana dagar. Viktigt att reflektera, stanna upp och inse att det är okej att alla dagar inte är on top.

Jag har förstått innebörden och resultatet av att utmana mig själv. När jag utmanar mina rädslor kickar det igång mängder med drivkrafter. Jag känner mig starkare som individ, får en större förståelse för omvärlden och jag vågar ta itu med problem i en helt annan utsträckning. När jag utsätter mig för sådana situationer blir jag starkare och...

Stundtals i livet kommer vi alltid att utsättas för prövningar och oförutsedda händelser. Vi kan aldrig förutspå när, hur, vem eller vilka det kommer påverka. Däremot vet vi att det kommer tidpunkter när livet känns jävligt tufft. Där det krävs en förändring för att komma vidare och bli starkare.

Vart befinner du dig i livet? 

Våga be om hjälp. Ibland är allt man behöver någon som kan hjälpa till att vägleda en på rätt bana.