SANNA JOHANSSON

Min berättelse

DRÖM STORT - LEV STORT

DET ÄR INGEN SLUMP ATT JAG ÄR JAG

Jag har förstått innebörden av hårt arbete samt vikten av balans i livet. Likaså att sträva framåt och att drömma stort. Det är numera en självklarhet för mig för nå mina mål och visioner. Min styrka är mitt mod. Jag kastar gärna mig ut i det okända för att utmana mig själv och se hur jag kan lära mig något nytt av det. 

Min bakgrund, livshändelser, attityd, uppväxt, vänner och familj, lärdomar och aktiva val har format mig till den jag är idag. Hur jag väljer att agera i olika situationer, mot- och medgångar speglar mitt välmående och hur väl jag lyckas i livet. Det är min passion och nyfikenhet som driver min utveckling framåt. Viljan att ständigt lära mig nya saker och utvecklas har alltid varit och är än idag en viktig del i mitt liv. 

Att coacha och se andra människor växa är det som driver och motiverar mig mest. Jag känner genuin glädje när jag ser mina kollegor, vänner och kunder vågar utmana sina rädslor och kommer ett steg närmre sina drömmar. Känslan när en person hittar helt rätt. Att kunna bidra genom att coacha och finna en väg framåt är lycka för mig.

Jag lever efter mottot att våga ta sig an större utmaningar än vad någon någonsin kunnat ana. Mod och enkelt samt mitt brinnande intresse för människor, personlig marknadsföring och utveckling bidrar till mitt stora engagemang för att hjälpa dig att förverkliga dina målsättningar. Jag vill att DU ska lyckas och leva ett lyckligt liv.

"Det mesta är ännu ogjort, underbara framtid" - Ingvar Kamprad

MÖT VARJE INDIVID MED ÖDMJUKHET & RESPEKT

VI ALLA BÄR PÅ VÅR STORY OCH RYGGSÄCK 

BE KIND, ALWAYS.