Följ ditt hjärtat och förverkliga dina drömmar

Dröm stort - lev stort

Mitt namn är Sanna och jag är en individ med mycket engagemang, högt driv och energi. Med ett stort intresse och passion för människor, entreprenörskap och affärsutveckling skapar jag en spännande och rolig vardag. Jag strävar alltid framåt och har många projekt och idéer igång samtidigt. Min målsättning är att inspirera människor till att våga ta kontroll över sina liv och fullfölja drömmar. Först då tror jag det är möjligt att leva ett lyckligt liv och att nå sin fulla potential både privat- och yrkesmässigt. Ta del av min resa och finn inspiration till att förverkliga delar i ditt liv.

Kan jag kan du!

MIN STÖRSTA LÄRDOM 

ATT STANNA UPP OCH REFLEKTERA

Att leva livet i balans

Jag har förstått innebörden samt vikten av balans i livet. Likaså att sträva framåt, arbeta för sina målsättningar och att drömma stort. Det är numera en självklarhet för mig för att nå mina mål och framgångar. Det är min passion och nyfikenhet som driver min utveckling framåt. Viljan att ständigt lära mig nya saker och utvecklas har alltid varit och kommer alltid vara en viktig del i mitt liv. Min styrka är mitt mod och min förmåga att kasta mig ut i det okända. 

Min bakgrund, livshändelser, attityd, uppväxt, vänner och familj, lärdomar och aktiva val har format mig till den jag är idag. Hur jag väljer att agera i olika situationer, mot- och medgångar speglar mitt välmående och hur väl jag lyckas i livet. Den viktiga lärdomen är att det är jag själv som påverkar min egen livssituation och välmående i mångt och mycket.

MÖT VARJE INDIVID MED 

ÖDMJUKHET & RESPEKT 

Be kind - always.

Alla bär på en ryggsäck packad med olika livserfarenheter, händelser och bakgrunder. Döm aldrig människan framför dig, du vet inte dess story, händelser, livssituation eller bakgrund. Le, ha ett öppet sinne och var snäll. Alltid!