ETT INSPIRERANDE MÖTE

Det är lätt att bli bekväm och göra det man alltid gjort...

Känner du att livet går på rutin och att din vardag ser likadan ut varje dag? Känner du dig vilsen där du befinner dig? Är det kanske dags att bryta mönster och uppleva något helt nytt? Kanske förverkliga en dröm?

Vi på cv-succé kan hjälpa dig att förändra beteende och fullfölja dina drömmar. Vi är inte enbart experter på CV-skrivning utan att coacha individer till sina mål. Oavsett om det är att ta klivet att söka ett nytt jobb eller att ta ett stort beslut som ger dig en ny riktning i livet. Boka en tid med vår livsstilscoach för en inspirerande stund och konkretiserande av dina tankar. 

NYTÄNKANDE

Innehåll 60-90 min 

Att prata i rörelse är alltid positivt för själen. Det hjälper dig att slappna av, reflektera och förmedla det du känner på ett naturligt sätt. Jag får en bakgrund och därifrån kan vi börja arbeta för att hitta vägen framåt. 

FLEXIBELT 

Innehåll 40-60 min

En inspirerande miljö för att samtala om nuläge och målbilder samt vad du önskar åstadkomma. Vad vill du få ut av livet du lever? Tillsammans hittar vi vägen framåt utifrån varje individs behov och önskemål.

VIRTUELLT

Innehåll 40-60 min

För de individer som känner sig mer lugna och trygga att sitta ner i en avslappnande hemmamiljö eller mötesrum. Tillsammans hittar vi vägen framåt utifrån varje individs behov och önskemål.