Where it all begins and love never ends - my family.

För mig betyder min familj allt. Jag är tacksam för att fått växa upp i en familj med mycket värme, kärlek och öppenhet. Det finns ett fåtal personer som väljer att uppoffra hela sitt liv för sin familj. En kvinna som gjort det som också är min förebild i livet, är min mamma. 

Hon har utvecklat min förmåga att leda mig själv, ta ansvar, visa omtanke och kärlek, bygga tillitsfulla relationer och skapat förståelse för öppenhet och ärlighet. Hon har lärt mig allt om entreprenörskap och livet i stort. Att allt faktiskt är möjligt att genomföra om man bara har drivkraften och viljan. Hon har visat mig vad ordet tillsammans faktiskt kan betyda. Hennes enastående värme, lyhördhet och kärlek är det finaste en människa kan få i gåva.

Sedan har jag min enastående bror som dagligen har utmanat mig i min uppväxt. Många fantastiska ögonblick och djävulskap. Han har drivit mig till vansinne många gånger och satt mitt psyke på prövning ett flertal gånger. Med glimten i ögat för att utmana mig, utveckla mig och få mig att bli starkare. Han är ett föredöme på många plan i livet och inspirerar med hans drivkraft och förmåga att genomföra saker.