Vart är du på väg?

ÄLSKA DET DU GÖR!

Igår hade jag en skitdag på jobbet. Mycket frustration kring saker som legat och bubblat i det undermedvetna och som inte riktigt gick i linje med vad jag ville. Det är okej att ha sådana dagar. Viktigt att reflektera, stanna upp och inse att det är okej att alla dagar inte är on top. 

Jag fick i vilket fall avsluta dagen med att gå på en riktigt inspirerande föreläsning av Emma Igelström. Vilken enastående människa. Vilken oerhörd drivkraft och passion. Människor som bidrar med positiv attityd, glädje samt visar en enrom vilja, vinner mitt förtroende ganska snabbt. 

Jag kände igen mig så mycket i hennes livsresa kopplat till prestationer, drivkrafter, strävan framåt och att alltid vilja utvecklas och bli bättre. Konsekvenserna av att alltid prestera på topp resulterar också i andra lärdomar, tuffa perioder i livet där man också ibland kraschar rejält. Den sidan av myntet ser många inte. Alla uppoffringar för att nå sitt mål. 

"Jag kommer alltid vara en prestationstjej som vill prestera och göra bra ifrån mig, men idag är jag inte allt vad jag gör utan idag jag kan njuta längs vägen" 

Det där mina vänner, är extremt viktigt för sitt välmående och hälsa. Jag har varit, jag är och kommer alltid vara en person som vill prestera men idag kan jag också inse att jag inte är allt jag presterar. Jag är så mycket mer. Vi alla är mänskliga och det är onaturligt om vi aldrig skulle misslyckas i vår vardag. Vi behöver göra fel, vara med om tuffa perioder för att utvecklas, lära och komma igen starkare. Därför baserar jag inte mitt jag på enbart mina prestationer längre för jag är så mycket mer än det. 

Det viktigaste som jag vill skicka med utifrån min personliga livsresa samt Emmas föreläsning är att bygga en hållbar förändring som fokuserar på de långsiktiga aspekterna för ditt välmående och hälsa. Balansen i livet och att hitta rätt drivkrafter där du får ut din fulla potential. Våga drömma stort. Våga misslyckas.Våga stanna upp. Våga testa. Men det viktigaste av allt, ha kul längs vägen!

Jag önskar er alla en fin tisdagskväll.