ULUWATU

18.12.2019

Om några få timmar skiljer vi oss åt. Sally och Mattias åker hem och firar jul i Sverige, medan Oskar och jag fortsätter vår resa till Filippinerna. Innan vi säger hejdå för några månader framåt ska vi njuta av en middag på Single fin som sägs ha en solnedgång i världsklass.. Låt mig återkomma om det senare. 

De senaste dagarna har vi spenderat i Uluwatu, ett riktigt gulkorn till destination och definitivt en favorit av alla ställen vi varit på här i Bali. Det är sjukt vackert med dess klippor och utsikter över havet och professionella surfare som briljerar i de meterhöga vågorna. Tillskillnad från Lombok där kulturen var väldigt påfrestande har Uluwatu visat sin charm genom en helhet som hållit hög klass rakt igenom.

Vi har haft scooter även här och vi har åkt så sydligt vi kan komma. Vi besökte Nyang-Nyang Beach och Green Bowl Beach sedan lunchade vi på ett ställe som hette Suka Espresso där det var galet god mat och Sally fick in den mest läskande shaken. På kvällen åkte vi till Uluwatu Tempel och kika på en superhäftigt show, Kedac Dance. Det var en mäktig upplevelse och otroligt vackert med solnedgången i bakgrunden. 

Efter lite drygt tre veckor tillsammans där vi fått uppleva så otroligt mycket gemensamt och vi har verkligen växt samman. Det kommer bli ett tomhål utan Sally och Mattias på resten av resan, sådana glädjespridare. Vilka enastående minnen och upplevelser vi kommer bära med oss resten av livet från den här resan. Den här resan genom Bali har varit en sjukt häftig, lärorik och rolig upplevelse där det både funnits besvikelser och glädjetjut. En sak som är säker är att vi kommer minnas det här för alltid! Travel bring memories and good stories to tell.

Ha en fin flygresa hem kompisar, vi kommer sakna er! <3 

Kram!