TACKSAMHET

24.03.2020

Idag är en sådan dag, när känslorna är lite överallt. Jag började dagen med hemmaträning. Herregud så mycket jag tappat på fem månader.. Innan resan hade jag riktigt bra flås men efter dagens cardio-pass hemma kan jag säga att jag fick mig en ögonöppnare. Haha! Dags att komma igång med träningen igen. Det ser jag verkligen fram emot även om det blir på ett annat sätt jämfört med gymet. 

I skrivande stund sitter jag ute och njuter av vårens tidiga solstrålar. Alla känslor från resan börja komma upp och jag känner mig otroligt rörd och känslosam idag. Jag och Oskar har upplevt det finaste man kan göra tillsammans och det gör att känslorna flödar över av lycka och tacksamhet. Det är ren lycka att vi fick göra den här jorden runt resa tillsammans. Min största dröm är just uppfylld och hur sjukt är inte det? Åååååh jag fattar det inte. Det känns bara så konstigt att vara hemma och jag känner mig fruktansvärt tom på något sätt. Vi har liksom suttit samman 24/7 under resan, sett och upplevt saker hela tiden och nu känns det oerhört tomt när vi inte är tillsammans alla dygnets timmar. Hur kan man sakna en person så mycket efter några timmar?  Jag kan helt klart säga att det är den bästa upplevelsen i mitt liv hittills och något som jag kommer bära med mig resten av livet. 

Just nu har jag bara svårt att ta in alla intryck och upplevelser och jag känner mig ledsen inombords. Resan överträffade allt och det är bara overkligt. Efter idag har jag nog insett att det kommer ta tid och smälta den här magiska resan vi fått göra tillsammans. Tacksam galet tacksam. Jag tror det är lyckotårar som kommer just nu.

Vill skicka med en hälsning, dröm stort - lev stort! Vi får inte glömma drömma i corona-tiderna. 

Kraam till er