"Ska vi dra till Åre?"

2014 visste jag inte att dessa två fantastiska individer skulle förgylla mitt liv. Det var först när jag började jobba på IKEA som jag fick möjlighet att lära känna dessa två spralliga och glada kollegor. Det är först förra året som vi alla tre började umgås utanför IKEA. Egentligen började vår vänskapsresa när jag fick ett spontant infall och kom på den briljanta idén att jag ville åka till Åre. Jag kom direkt att tänka på Sally och Hilda. Från idé till handling kan det gå i rasslande fart när det gäller mig, så jag slängde ur mig frågan: 

Vi ska inte dra till Åre? 

Jo hoo mina vänner, visst skulle vi det! I samma stund som frågan gick ur min mun, bestämde vi oss för att göra det. Det är ganska exakt ett år sedan vi bokade resan till Åre och jäklar vilken enastående resa det blev. Oändligt mycket skratt och ett fantastiskt sätt att lära känna varandra på ett djupare plan och bara ha det jäkligt kul, utan något fokus på jobb. På fem dagar kändes det som vi hade känt varandra mycket längre än så. 


I vissa avseenden är vi så lika, i andra sammanhang så olika och det är det som gör oss till en sådan bra och komplett squad. Det är så mycket galenskap, skratt och glädje när vi umgås. Det är skönt att kunna ha sådana vänner som kan särskilja på jobb och privat. Åre kommer alltid vara ett minne för livet. 

IKEA förde oss samman

Den största nämnaren vi har ihop är ändå IKEA. Jag är oerhört tacksam och glad att jag genom IKEA har fått lära känna er. Att ta del av era resor och att få följa era liv, det gör jag med spänning och glädje. Vi är alla på väg i olika riktningar och i framtiden kommer vi med största sannolikhet inte jobba tillsammans i samma utsträckning som vi har gjort under en viss tid nu. Oavsett vart vi kommer befinna oss och vart vi tar vägen så kommer både Hilda och Sally betyda en stor del i mitt liv. Vi delar samma värderingar och har lätt för att sammarbeta och kommunicera. Vi stöttar och utmanar varandra och visar ingen avund utan glädjs med varandra i framgångar och nya utmaningar som ges. Kärlek till er!