MAGISK HELG

29.03.2020

Hello! Hur har er helg varit? Oskar och jag har haft en alldeles underbar helg. I fredags kväll firade vi mitt nya jobb med att äta på Gröna Stugan. Det var supermysigt och så himla gott.

I lördags hade vi bara en magisk dag. Solen sken och vi var så taggade på premiäråket med inlines. Vi gav oss ut och det var så himla skönt väder, wow vilken vårdag! Vi åkte från city ut till Ljungbyholm, vilket var 1,5 mil + och det tog oss 1,5 timme att åka ut dit. Om vi hade skakiga ben när vi kom hem till Ann och Stefan kan jag svara jaaa! Efter att vi varit där en stund fick vi skjuts hem för att hinna till vår padelträff med Sally och Mattias! Ojoj vilken skön eftermiddag, spelet var också betydligt bättre mot sist. Känns så skönt att vara hemma och kunna umgås igen. 

Efter en aktiv dag somnade vi tidigt i lördags. I söndags gick jag en morgonpromenad med Vickan, sååå nice! Vid lunch åkte vi ut till Oskars kompis Mattias och käkade kanelbullar. Så gott och vilket fint hus han hade. Avis! På eftermiddagen träffade jag Matilda och det var så kul att se henne. Vi gick en promenad på över 1,5h haha. Herregud vilken underbar helg! 

Min träningsvärk efter den här helgen är maxad. Kan knappt röra mig och varje kota i ryggen gör så ont men ack så härligt. 

Hoppas ni haft en härlig helg!