BYRON BAY & SUFERS PARADISE

20.01.2020

Hej hej, hallå!!

Oj oj, det har varit tyst i en vecka... ber om ursäkt för det. 🙆‍♀️ I veckan som har varit har vi tagit oss från Port Douglas till Byron Bay och nu Surfers Paradise. Vi har vårt sista dygn här i surfers idag och imorgon styr vi mot Fraser Island. Vi är livrädda över att bo i tält i Australien men vi vill uppleva Fraser på riktigt, så wildlife here we come...

Hursomhelst förra veckan var otroligt lugn och slapp. Det var mysiga dagar i Byron, dock var vädret lite sämre med ganska mycket regn. Därmed blev det slappa dagar och planering inför Nya Zeeland som blir vårt kommande resmål. Vi är så taggade på NZ. Vi kommer göra en road trip som kommer bli så fett! VI LÄNGTAR!!

Här i Surfers Paradise är livet chill. Vi har hängt en del vid poolen och en del vid stranden. Hade velat surfa här men vågorna är riktigt rough och det är strömt som tusan så vi avstår.

Igår kväll hade vi date night, underbart! Vi gick till en mysig restaurang och åt en liten lyxigare middag. Därefter gick vi och bowlade, älskar det! Sedan tog vi kvällspromenaden hem längs stranden. MYS MYS MYS! Finns inte ord som beskriver hur lycklig jag är tillsammans med Oskar. Han är verkligen världens finaste människa på alla plan i livet. 

När vi kom hem ringde min storebror och sedan ringde mamma. Fick så mycket energi av dem två guldkornen också 🥰. Älskar er så!! 

Helt enkelt en skön vecka som avslutades på topp! Hoppas ni hade en fin vecka och att inledningen på den här veckan blir enastående.

Må gott!! 

Kram kram