BALI MINA VÄNNER

01.12.2019

OH YES!! I onsdags mötte vi upp Sally och Mattias på flygplatsen i Bali och nu utforskar vi Bali tillsammans, så sjuuuukt kul och underbart! Känns helt fantastiskt att dem är här.

Vad har vi gjort så här långt in på semestern? Vi började i Kuta, så hetsigt och smutsigt och inte alls något ställe att hänga på för länge, men det var vi medvetna om så vi bodde bara där i två nätter för att landa lite innan vi skulle vidare. Hotellet var bra så det lyfte upplevelsen. 

Nu befinner vi oss i Canggu och det är inpso överallt, både vad gäller mat, butiker och solnedgångar! Maten är magisk och vi njuter av alla bowls till frukost (lunch och ibland middag). Finns otroligt många restauranger att välja bland på och vi har b.la. testat på Gado Gado, Tacos, Fajitas, Mie Goreng och vi njuter varenda tugga. 

Igår surfade vi äntligen och det är alltid lika kul. Det är verkligen en underbar känsla att se alla surfare överallt och att själv få ta brädan och slänga sig ut i vågarna. Jag älskar det, eller vi alla gör det! Imorgon blir det surfing igen och sedan ska vi alla unna oss massage efteråt. Hur härligt är inte det!? Vi njuter verkligen varenda sekund här i Canggu.

På tisdag åker vi vidare till Ubud och vi är så taggade för då ska vi bo i ett eget hus, hyra mopeder och åka på mängder av äventyr.

Ha en fortsatt härlig första advent!