FÖRELÄSNINGAR

Vår drivkraft är att inspirera och motivera de många individerna till att leva sina drömmar. Vi erbjuder olika typer av gruppföreläsningar beroende på målgrupp. Ändamålet är att väcka intresse, nyfikenhet samt att få människor att inse alla möjligheter som livet erbjuder när man vågar utmana sina rädslor. Att bryta ett mönster, göra aktiva val och att påbörja en förändring är huvudfokus. Med en målsättning att leva ett lyckligare liv.  

GYMNASIEELEVER

Innehåll 40 min:

Personlig livsresa, ungt ledarskap, företagsamhet, utbrändhet, lärdomar som blir erfarenheter samt tips på CV och personliga brev för att komma ut i arbetslivet.

UNIVERSITETSSTUDENTER

Innehåll 40-60 min:

Personlig livsresa, utbrändhet, ledarskap, företagsamhet, rekrytering, CV, personligt brev, intervjuteknik, inspiration och målbilder. 

LIFESTYLE - NYSTART

Innehåll 60 min:

Personlig livsresa, utbrändhet, ledarskap, inspiration, mentala målbilder, att leva sin dröm, våga utmana och ta steget, utmaningar i livet, att leda i förändring.  

Så här sa eleverna på Stagneliusskolan efter föreläsningen.

"Du pratar verkligen till oss"

Elev 

Stagneliusskolan Kalmar

"Det var sååå bra. Så mycket som jag vill kommentera som var bra. Väggen! Medmänsklighetsperspektivet. Så bra... Du är helt rätt i tiden"

Mentor

Stagneliusskolan Kalmar

"Bra lärdomar och saker att ta med till framtiden"

Elev

Stagneliusskolan Kalmar

"Jag tyckte den var väldigt bra och välbehövd. Du fick mig att se saker från andra perspektiv"

Elev 

Stagneliusskolan Kalmar

"Det var jättebra att du berättade mycket om dig själv, man lärde typ känna dig då och man fick tillit och man tog verkligen in det du sa eftersom du har tidigare erfarenheter."

Elev

Stagneliusskolan Kalmar

"Föreläsningen var väldigt givande och den gav mig ännu mer motivation än innan"

Elev

Stagneliusskolan Kalmar