FRÅGOR & SVAR

Vad erbjuder CV-SUCCÉ?

Vi tillhandahåller kompletta jobbansökningar med precision och tillförlitlighet. Vi på CV-SUCCÈ vet att tid är värdefullt. Vi hjälper dig att prioritera rätt och hitta ditt sätt att komma ut på arbetsmarknaden. Vi skapar grundförutsättningar för att du ska kunna förverkliga dina drömmar. 

Vad innebär er livsstilscoach?

För oss på CV-succé går det ut på att stärka en individs förmåga i det dagliga livet. Med coaching som metod är vår ambition att du ska kunna ta ansvar för ditt liv, sätta personliga mål och se möjligheter i livet.
Med vår livscoaching ska du kunna nå dina mål och få det liv du önskar. Som livscoach ger vi  individen rätt verktyg och stöd för att nå önskad förändring. Vi hjälper människor att hjälpa sig själva skulle man kunna säga.
Hur kommer jag i kontakt med er?

Fylla i uppgifterna i kontaktformuläret "kontakta oss". Då garanterar vi ett svar inom 24 h. 

Vilka uppgifter behöver jag fylla i?

Vi behöver veta ditt namn och ålder, telefonnummer samt vilken tjänst du är intresserad av. I meddelandet får du gärna skriva lite om dig själv samt din målsättning och förväntningar. Sedan återkopplar vi med mer information. 

Hur lång tid tar det att färdigställa beställningen?

Beroende på beställningens omfattning kan tidsramen se olika ut. Vi har därför valt att prioritera varje kunds specifika önskemål. I dialog tillsammans med dig bestämmer vi ett datum då det ska vara klart.

Hur vet jag när beställningen är klar?

För att uppfylla en 100% kundnöjdhet kommer du bli tilldelad en personlig rådgivare. Du kan enkelt kontakta och ställa frågor som uppstår under skapandet av din kompletta ansökan. Så snart din beställning är komplett skickas ett utkast till din mail. Vi bokar en tid för genomgång, tankar och reflektioner. Din feedback utgör sedan grunden i justeringarna för att slutföra din beställning.

Hur kontaktar jag min rådgivare?

Du kontaktar oss först via mail sedan har du och din rådgivare en dialog om hur just du vill att vi ska kontakta dig. Det innebär att du kan kommunicera med rådgivaren under hela processen.

Vem tilldelas att skriva min ansökan?

När du har fyllt i och skickat ett beställningsformulär kommer det att nå vår orderhandläggare. Beroende på tidsfrist kommer du bli tilldelad en rådgivare som kan tillgodose dina behov. Rådgivaren som skriver din ansökan har kunskap och expertis inom kompletta ansökningar.

Vad händer om ansökan inte matchar mina förväntningar?

Vi strävar alltid för att skapa tydlighet, öppenhet och tillförlitlighet. Vårt mål är du ska känna dig tillfredsställd i alla led i processen. Vår målsättning är att alltid leverera individuellt anpassade och kvalitativa ansökningar.
Vi erbjuder en 100% kundnöjdhet policy för att du som kund ska känna dig trygg. Är du inte nöjd efter tio dagar betalar vi tillbaka pengarna.

Erbjuder ni coachning inför intervju?

Naturligtvis. Vi har erfarenhet av hela rekryteringsprocessen och hjälper dig att känna trygghet, självsäkerhet och att utstråla energi.