INDONESIEN 🇲🇨

Under fyra veckor utforskade vi Bali, Gili Trawangan och Lombok tillsammans med våra bästa vänner. Det var fyra veckor med mycket äventyr, utflykter och sevärdheter. Vi hyrde ett eget hus med kockar, vi besteg berget Mount Batur, besökte enastående vattenfall, badade i kristall klart vatten och såg djur från hela djungelriket. 

CHANGUU

Changuu är paradiet för surf, gott häng och inspo deluxe. Älskar du poke powl, fruit bowls och avokado har du hittat hem. Vegetarisk mat är dem grymma på i Changgu!

UBUD

Ubud är paradiset för de som önskar äventyr, bada i vattenfall, uppleva djungelriket, besöka risfält och att lära sig mycket om kultur och religion. Här hyrde vi vårt egna hus med tillgängliga kockar till lunch och middag. 

GILI TRAWAGAN

Gili T är helt klart det bästa stället för magiskt strandhäng, kristallklart vatten och att se sköldpaddor simma i havet. En liten ö som du kan cykla runt och där det inte förekommer någon biltrafik alls. 

LOMBOK

Livet med moped på Lombok. Så härligt, enstående stränder och fantastiska vyer, surf och gött häng. Bra utbud av mat och restauranger. 

ULUWATU

Spektakulära solnedgångar, mopedliv, ständer, bra mat och inspo här med. Uluwatu är ett av de ställena jag skulle vilja åka tillbaka till på Bali. 

Blogginlägg från Indonesien